Acupunctuur

Acupunctuur is een eeuwenoude Oosterse geneeswijze die lichaam en geest aanmoedigen om zich op een natuurlijke wijze te herstellen. Het is effectief en geeft vaak snelle resultaten.

De behandelingen die ik geef, zijn down-to-earth. Voor pijnbestrijding hoef ik alleen te weten waar de pijn zich bevindt en ga daarna direct aan de slag. Als de naaldjes op de juiste plek staan, merk je al na een paar minuten dat de pijn geheel of grotendeels verdwijnt. Dit neemt niet weg dat het belangrijk is dat je meerdere malen terugkomt om het beste resultaat te behouden.

Per consult bekijken we of er een vervolgconsult nodig is. Omdat ieder mens uniek is, is er verschil in hoe snel een klacht verholpen is.

Voor stress en andere klachten is de intake uitgebreider en houd ik er een andere werkwijze op na. Er zijn gemiddeld vier wekelijkse behandelingen nodig om te zien of acupunctuur een oplossing biedt voor jouw specifieke klachten. Hierna kijken we of er een langere tijd tussen de behandelingen kan zitten.

Waarom zou je wachten, maak hier een afspraak en voel je straks beter!