Acupunctuur en overgangsklachten

Acupunctuur ondersteunt je lichaam én geest in het vinden van een nieuwe balans tijdens de overgang. Na de behandelingen zal je merken dat de heftigheid en frequentie van opvliegers, slapeloosheid en somberheid afnemen, of zelfs geheel verdwijnen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat acupunctuur de kwaliteit leven van vrouwen met overgangsklachten significant verbetert.

Afspraak maken

Zij gingen jou voor

“Prettige intake; het was zorgvuldig, empatisch en aardig.
Ik kreeg ook advies voor aanvullende suppletie en ze regelt dat alvast; top-service!”

- Korine L. -

“Duidelijke uitleg en de behandeling is effectief.”

- Astrid van W. -

“Het was een goed gesprek en de acties daarop hadden gelijk al wat resultaat.
Ik kijk uit naar de volgende behandelingen.”

- Maika P. -

“Een fijne, professionele behandeling.
Daarnaast goede adviezen die mij helpen mijn doel te bereiken.”

- Els P. -

“Tijdens behandeling voelde ik de energie stromen.
Ik voelde gelijk verlichting van de klachten bij vertrek.”

- Hans B. -

“Was best verbaasd dat ik zo snel verbetering merkte! Duidelijke uitleg.”

- Berdi-An K. -

“Zorgzaam en absoluut meedenkend. Ik voel me al stukken beter.”

- Heleen L. -

“Ik ervoer oprechte aandacht en er werd de tijd werd genomen.
Samen met Karina kwam ik tot een goed doel voor de behandeling. Erg prettig.”

- Ieke C. -

“Ik voelde mij na één behandeling al een stuk energieker.
Ze heeft alle tijd voor je en de behandeling is een fijne ervaring.”

- Joanne W. -

“Ik kon het effect op mijn arm direct voelen. Het is voor mij toch een soort magie… “

- Ria G. -

“Karina is een professionele en vakkundige behandelaar.
De behandelingen hebben een positieve invloed op mijzelf en mijn lichaam.”

- Henk L. -

“Karina is heel kundig en weet precies wat ik nodig heb.”

- Melanie P. -

“Prettig contact en goede voorlichting! Gelijk merkbaar effect.”

- Astrid J. -

De overgang is vaak een ingrijpende tijd. Je neemt afscheid van je vruchtbare en jeugdige periode. Vaak is dit een moeilijk proces en voel je je humeurig, emotioneel, depressief, verdrietig of angstig. Maar ook kan je last hebben van hartkloppingen of vermoeidheid. Eén op de drie vrouwen ervaart een beperking hierdoor in hun dagelijks leven. Dat is jammer en niet nodig! Acupunctuur kan een oplossing bieden voor jouw specifieke problemen zonder vervelende bijwerkingen.

De ervaring leert dat er gemiddeld vier wekelijkse behandelingen nodig zijn om te zien of acupunctuur voor jou werkt. Na deze tijd evalueren we en kijken of er meer tijd tussen de behandelingen kunnen plaatsvinden.

Blijf niet langer rondlopen met overgangsklachten. Graag ga ik samen met jou aan de slag om weer die energieke en stralende vrouw te worden, die je van nature bent!
Afspraak maken