Acupunctuur en stress

Stress is een veelvoorkomend verschijnsel in onze maatschappij.  Er wordt veel van je gevraagd. In je werk, je relatie en directe omgeving. Vaak gaat dat goed, maar soms loopt de emmer over. Je merkt dat de spanning je dagelijkse bezigheden gaat beïnvloeden. Je slaapt slecht, voelt je moe en geïrriteerd, of krijgt angstgevoelens. Het is belangrijk om dan actie te ondernemen.

Acupunctuur is heel geschikt om tot meer ontspanning te komen. Vaak ervaar je al na de eerste behandeling een weldadig effect. Daarnaast ga ik samen met jou aan de slag om de disbalans in jouw lichaam te vinden. Zodat we de oorzaak van de stress gedegen kunnen aanpakken. Ook geef ik je leefstijl- en voedingsadviezen mee. Zo kan jij ook zelf aan de slag om je weer energiek, fit en ontspannen te voelen.

Zij gingen jou voor

“Prettige intake; het was zorgvuldig, empatisch en aardig.
Ik kreeg ook advies voor aanvullende suppletie en ze regelt dat alvast; top-service!”

- Korine L. -

“Goede ontvangst, heldere uitleg, direct effect.”

- Elena B. -

“Karina is zelf heel rustig, waardoor ik ook rustig werd. Ik heb weer goed geslapen!”

- Tülay E. -

“Altijd fijn! Prettige sfeer, rust en aandacht.”

- Krisztina K. -

“Karina straalde rust uit en ik voelde mij op mijn gemak.”

- Petra E. -

“Duidelijke uitleg en de behandeling is effectief.”

- Astrid van W. -

“Een fijne, professionele behandeling.
Daarnaast goede adviezen die mij helpen mijn doel te bereiken.”

- Els P. -

“Was best verbaasd dat ik zo snel verbetering merkte! Duidelijke uitleg.”

- Berdi-An K. -

“Zorgzaam en absoluut meedenkend. Ik voel me al stukken beter.”

- Heleen L. -

“Ik ervoer oprechte aandacht en er werd de tijd werd genomen.
Samen met Karina kwam ik tot een goed doel voor de behandeling. Erg prettig.”

- Ieke C. -

“Fijne, warme, vertrouwde behandeling!
Karina is goed, ik heb er veel baat bij.”

- Alien D. -

“Geweldige eerste behandeling, voel me gelijk beter.”

- Henk A. -

“Karina is een professionele en vakkundige behandelaar.
De behandelingen hebben een positieve invloed op mijzelf en mijn lichaam.”

- Henk L. -

“Karina is heel kundig en weet precies wat ik nodig heb.”

- Melanie P. -

“Prettig contact en goede voorlichting! Gelijk merkbaar effect.”

- Astrid J. -

Waarom zou je wachten, maak hier een afspraak en voel je straks beter!